​​
Vælg en hverdag fri for kemi
    
DO2 er naturens egen deodorant og består kun af Alun krystaller – der er et 100% mineral. Alun opstår om vinteren som et væskeudtræk i vulkansk aske. Om foråret når varmen og solen kommer opstår krystallerne når væsken fordamper.
   
Som deodorant er Alun et optimalt valg, fordi den som praktisk taget den eneste deodorant, ikke indeholder problematiske stoffer - hverken parfume, alkohol, konserveringsmidler (som Triclosan), parabener, Aluminiumklorid, hormonforstyrrende stoffer mm. og samtidig er særdeles effektiv. Den er af The Sunday Times blevet betegnet som den bedste deodorant i Storbritannien!

Mange er nervøse for konsekvensen ved brugen af aluminiumklorid, der anvendes som antiperspirant i de fleste deodoranter. Stoffet blokerer for sveden så affaldsstofferne opbevares i lymfekirtlen under armhulen.


Alun derimod, er et mere skånsomt alternativ, idet huden stadig kan ånde, fordi porerne ikke lukkes i samme omfang. Samtidig hæmmes udviklingen af både lugtfremmende bakterier og svamp på grund af den lave pH.


Har du derfor parfumeallergi eller ønsker du at undgå at du bliver udsat for parfume er DO2 optimal til dig.


Mineralet Alun blandet med vand giver den effekt, du har brug for og giver en effektiv deodorant.  Samtidig er DO2 skånsom både for kroppen og miljøet ! Hverken mere eller mindre.
    
   
Ingen kemi, parfume eller tilsætningsstoffer.

DO2 Deodoranter er effektive og sikre i brug.    
   
Vi lever i en verden hvor vi i højere grad skal passe på hinanden. Det gælder fysisk – men vi skal også sikre os, at vi er rustede til den hektiske hverdag, vi lever i.

Som forældre vil vi alle vores børns bedste - for derved at skabe en tryg og sikker start på livet.

Til det hører også, at vores børn i deres opvækst undgår så mange skadelige stoffer som muligt.  

Med DO2 kan du give din datter eller søn en deodorant helt uden tilsætningsstoffer.
    
Praktisk at medbringe på arbejdet, til sport, i skolen eller på rejser
Du kan selvfølgelig medbringe DO2 i din håndbaggage på fx en flyrejse.

Den lille praktiske deodorant er ideel til et aktivt liv - 24 timer i døgnet.
   
Start det voksne liv uden kemi.
    
   ​​
Fra 12-13 år begynder du at svede. Både hvis du har det varmt eller hvis du dyrker sport. Når du sveder er der også en stor risiko for at du kommer til at lugt af sved.

Med DO2 deodoranterne kan du forebygge dette og trygt dyrke din sport, være sammen med vennerne uden at være bekymret for lugte.

DO2 deodoranterne er mærket med Den Blå Krans fra Astma-Allergi forbundet.
   
DO2 fås i to varianter - vælg din favorit
    
DO2 Deo Crystal Stick (stift)​

DO2 Crystal Stick består af et massivt stykke slebet alun krystal.

Alun krystal er et 100% mineral.

Mineralkrystallerne i DO2 aktiveres, når den fugtes med vand under vandhanen og derefter påføres f.eks. under armene. Som enhver anden deodorant stick – blot uden kemi.

Virker mindst 24 timer og misfarver ikke tøjet.
  
rd
DO2 Deo Crystal Spray

Den originale og praktiske spray flaske som blot skal fyldes med almindelig vand.

DO2 Spray’en indeholder kun alunkrystaller som er den aktive ingrediens i DO2.

For at aktivere deodoranten skal sprayen fyldes med vand – og så længe der er krystaller i sprayen kan den genopfyldes. Krystallerne opløser sig automatisk til den rette mængde. Husk at sætte låget på sprayen efter brug for at undgå at der sætter sig krystaller i sprayen.

Sprayen fylder og vejer ganske lidt – kan derfor også medbringes i din håndbagage i flyveren når du skal på forretningsrejse eller ferie.ritrd